Parkview Villa

1f05e881945347.5d372c2fdd3ee
58544a81945347.5d372c2fdc7b2
031cae81945347.5d372c2fdcf28
da410681945347.5d372c2fdad76
3d95b581945347.5d372c2fdbd0c copy
895fe981945347.5d372c2fd971e copy
30f68f81945347.5d372c2fdb805
f7352e81945347.5d0eb0c5ce581
093bf081945347.5d372c2fda871
4fe8a581945347.5d372c2fdb593
c0203581945347.5d372c2fda0b9

This housing design is adapted to the environmental climate conditions in Lagos, Nigeria where high temperatures are common most part of the year, this conditions allow for a strategy that reduces direct solar exposition in interior spaces in order to get environmental comfort and to reduce energy consumption of artificial ventilation systems. The project also has a premise to create open common interior spaces without divisory walls which would suggest an open space of better sensorial experience as this spaces are directly visually related with the social area in the big filled backyard.

Follow us on Social Media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Subscribe for Updates

Navigation

Home

Work

Services

Contact

Contact

team@themetroink.com

+234 8163 703 318

© MetroINK 2019

Limited Only By Imagination